Tarieven

Neem vrijblijvend contact op voor de opvangkosten per uur, alsook het tarief van het gastouderbureau. Het uurtarief van het Sprookjesbos is all-inclusive. Kinderen krijgen hiervoor gezond eten en drinken: fruit, brood en tussendoortjes. Bedjes, kinderwagen, box en wipstoeltjes zijn aanwezig, evenals binnen- en buitenspeelgoed en allerlei knutselmateriaal. Baby's en kinderen met speciale dieetwensen kunnen hun eigen eten en drinken meenemen. Luiers nemen kinderen zelf mee.

Elke maand worden de contracturen van de opvangdagen in rekening gebracht. In het geval van vakantie of ziekte van de gastouder of feestdagen worden geen uren doorberekend. Betalingen lopen via het gastouderbureau. 

Het Sprookjesbos is aangesloten bij een geregistreerd gastouderbureau en de opvang bij het Sprookjesbos voldoet aan alle wettelijke eisen. De opvang wordt jaarlijks gecontroleerd op mogelijke gevaren en risico's door het gastouderbureau en steekproefsgewijs door de GGD. Frieda is geregistreerd in het landelijk register kinderopvang (LRKP). Daardoor komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dat u via de belastingdienst kunt aanvragen Zie toeslagen.nl.

Het Sprookjesbos is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56362668.